Stap 1: Je prijslijst invoeren

Inleiding

We beginnen met het invoeren van je prijslijst. De prijslijst is opgesplitst in twee delen: behandelingen en producten. Dit leek ons op dit moment de meest logische indeling. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld cursussen weggelaten. Mis je toch iets, laat het ons dan weten!

Invoeren behandelingen

Druk op het plusje (smartphone) of klik op de Nieuw knop (laptop) om een nieuwe behandeling toe te voegen.

  • Als eerste vul je de naam van de behandeling in, bijvoorbeeld: “Advanced Power Lift Treatment”.
  • Vervolgens kies je het btw-tarief en vul je ofwel de kale prijs (wat jij verdient) of de totaalprijs (wat je klant betaalt) in. jodiBooks rekent het andere bedrag voor je uit en vult het meteen in.
  • Je klikt (of drukt) op opslaan en herhaalt deze stappen voor al je behandelingen.
  • Je klikt (of drukt) op opslaan en herhaalt deze stappen voor al je behandelingen.

Invoeren producten

Producten invoeren gaat exact hetzelfde. Let wel op dat je eerst op producten klikt bovenaan het scherm.


Pfff, wat een werk

De eerste keer is het invoeren waarschijnlijk best veel werk. Maar daar willen we je graag mee helpen. Mail ons een kopie van je prijslijst, in Word, als PDF, als plaatje of maak er een foto van. Stuur ons de link van je website of wijs ons naar de foto op Instagram of Facebook. Vertel ons daarbij je jodiBooks gebruikersnaam en wij voeren alles voor jou in.

Ja graag! Help mij met invoeren.

Leave a Reply