Stap 3: Je leveranciers invoeren

Inleiding

Vervolgens gaan verder met het invoeren van je leveranciers. Dat is iedereen waarvan jij iets koopt of afneemt. Ook bijvoorbeeld je huisbaas.

Invoeren leveranciers

Druk op het plusje (smartphone) of klik op de Nieuw knop (laptop) om een nieuwe leverancier toe te voegen.

  • Vul de naam van de leverancier in, bijvoorbeeld: “Wella”. Meer hoef je niet te doen.
  • Je klikt (of drukt) op opslaan en herhaalt deze stappen voor al je leveranciers.

Pfff, wat een werk

De eerste keer kan het invoeren best wat werk zijn. Daar zouden we je graag mee willen helpen, maar we weten niet hoe we dit kunnen doen, zonder de privacy van jou en je leveranciers te schenden. Het gaat ons namelijk niks aan wie jou leveranciers zijn en dat ze überhaupt leverancier zijn.

Wat je wel zou kunnen doen, is deze stap overslaan en bij het invoeren van een nieuwe uitgave de leverancier aanmaken. Druk daarvoor in stap 1 op het plusje (smartphone) of klik op de Nieuw knop (laptop). Het invoeren werkt vervolgens precies hetzelfde. Het invoeren van de factuur kost nu alleen ietsje meer tijd.

Leave a Reply