Release 1.16.15

Anderhalve week geleden hebben we alle problemen met en wensen voor jodiBooks Beauty als “issues” genummerd. Daarmee kunnen we veel beter bijhouden en vertellen wat we aangepast hebben. Dat nummeren kostte wel een hoop tijd.

Tegelijkertijd hebben we de app-code naar een eigen project verplaatst. We hebben nu dus 2 projecten: de website en de app. Terwijl Diana hiermee bezig was en we toen even niet verder konden met de app, heeft Joep een paar dingen verbeterd aan het dashboard.

Dashboard wijzigingen

Issue #10: De notitie bij een klant werd in een “raar” lettertype weergegeven. Nu niet meer 🙂

notities hebben nu hetzelfde lettertype als de rest

Issue #11: In het prijslijst details scherm hadden we “name” in plaats van “naam” getypt. Dat is nu verbeterd.

naam label

Issue #67: Een de knop om de concept bon of factuur te bekijken heette “voorbeeld”. Dat vonden we verwarrend, dus hebben we de knop ook “Concept” genoemd.

concept download knop

Issue #72: Als je op het logo op het blog klikt, ga je nu echt terug naar de homepage van jodiBooks. Niet naar de homepage van het blog.

Issue #81: Als je ervoor kiest om ook aan zakelijke klanten te leveren, moet je dit in je instellingen aanzetten. Daar gaven we je geen voorbeeld van een KvK en btw-nummer. Dat doen we vanaf nu wel. Zo’n voorbeeld is toch wat makkelijk.

Btw en knv nummer invoervelden met voorbeeldtekst

Issue #93: Om minder te hoeven scrollen op je smartphone of tablet scherm, hebben we de grafiek en de btw tabel in tabs gezet. Ze staan nu dus “achter” elkaar in plaats van onder elkaar.

grafiek en btw tabel in tabs

Bonus: We hebben de icoontjes voor inkomsten en uitgaven aangepast. Zo is de website helemaal in lijn met de app.

menu met nieuwe icoontjes

Back-end wijzigingen

Issue #114, #115: webAPI verbeteringen voor de app.

En nog wat extra dingetjes voor de app.

Leave a Reply