App beta release: v0.2.1

Na een kleine update voor de kerst: v0.2.0, hebben we dit keer weer een kleine. We zijn druk bezig met de verhuizing naar een nieuwe hoster en hebben alleen wat kleine dingetjes aangepast.

Opgelost

#183: [iOS] adding more than 1 expense: 2nd one show labels from first

We zagen dit op een iPhone, maar waarschijnlijk was dit ook een probleem op Android. Als je een uitgave invoerde met een label (reden geen btw), en je wilde daarna nog een uitgave invoeren, dan kreeg die tweede ook dat label.

Dat kwam omdat we, terwijl jij alle gegevens invult, een tijdelijk uitgave aanmaken. Zo weten we in stap 5 nog wat je in stap 1 hebt ingevuld. Die tijdelijke ben maakten we bij het opslaan niet leeg, maar overschreven we. Daardoor bleven de labels (van de vorige uitgave) staan als je een nieuwe uitgave zonder labels maakte.

#184: [iOS] email link not working

Op iOS werkte de e-mailknop in het contactscherm niet. Dat is nu weer gerepareerd, zodat je ons makkelijk vanuit de app een mailtje kan sturen.

#187: Expense not possible before Jan 1 2020

In principe werken de meeste mensen en bedrijven met een boekjaar dat gelijk loopt met het kalenderjaar. Dat wil zeggen dat je je inkomsten en uitgaven bijhoudt van 1 januari tot en met 31 december. De cijfers van dat boekjaar geef je aan je boekhouder voor een jaarrekening en over dat boekjaar wordt dan je inkomstenbelasting berekend.

Nou moet je die aangifte voor de inkomstenbelastingaangifte (mooi Scrabblewoord) uiterlijk 30 juni insturen. Je mag dus nog tot en met die datum je cijfers van het vorige boekjaar bijwerken. Daar houden wij rekening mee op de website en in de app.

Maar we hadden een check verkeerd gezet, waardoor je vanaf 1 januari 2020 niks meer in 2019 kon invullen. Die fout hebben we verbeterd, waardoor je nu weer tot en met 30 juni 2020, je inkomsten en uitgaven van 2019 kunt invullen.

Geef een reactie