Wie maken jodiBooks?

Joep en Diana

Diana

Diana is degene die je te pakken krijgt als je ons belt of mailt. Diana doet de social media.

Diana ontfermt zich over het schrijven van onze software. Van data-opslag en automatische mails tot het dashboard en de app.

Joep en Diana

Joep

Joep zorgt ervoor dat alle software ergens kan draaien, hij onderhoudt onze servers. Ook niet onbelangrijk: Joep doet onze financiën.

Joep schrijft ook software als hij er tijd voor over houdt: Onze Agenda en Online afspraken plugin/widget zijn van zijn hand.

Wat is jodiBooks?

jodiBooks helpt jou je administratie op orde te krijgen op zo eenvoudig mogelijke wijze. Het hoofddoel van jodiBooks is om je te helpen orde te scheppen en overzicht te krijgen op een zo eenvoudig mogelijke manier.

Zie jodiBooks als een auto zonder sigarettenaansteker. Zo heeft jodiBooks geen 1001 functies die je toch niet gebruikt. Je kunt bij ons instappen, starten en wegrijden.

geen ingewikkelde instellingen
Joep en Diana
jodiBooks achtergrond op laptop en iPhone

Onze missie

Onze missie is: Orde te scheppen in de chaos. We zoeken naar de dekseltjes die precies op het juiste potje passen: niet te klein en niet te groot.

Onze visie

Met jodiBooks is jouw administratie helemaal op orde. Jij blij, je boekhouder blij, jouw klanten blij.

Orde scheppen en overzicht houden

Een hoop softwarepakketten en websites hebben zoveel functies en knoppen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk is er een minimum aan functies die je daadwerkelijk nodig hebt. Maar hoe groter het programma, hoe meer je moet instellen voor gebruik, hoe langer het duurt voor je ermee aan de slag kan en hoe lastiger het soms wordt om te vinden wat je zoekt.

In ons software pakket doen we ons best om ons te richten op het behouden van die balans: We proberen je precies die functies te bieden die je echt nodig hebt, niet meer en niet minder. Daarom is jodiBooks verdeeld in vier modules en kun jij zelf kiezen welke je afneemt.

Joep en Diana
Teamwork makes the dream work

Teamwork makes the dream work!

Wij maken jodiBooks niet alleen. We maken jodiBooks in reactie op de vragen van onze gebruikers. Jullie weten wat je nodig hebt en waar je tegenaan loopt. Zo hebben we bijvoorbeeld de labels, klanthistorie, facturen, agenda en webshop gemaakt op basis van ideeën en verzoeken van bestaande gebruikers. Jouw feedback is altijd welkom!