Website module

Website
Website
10,- p/mnd

Bespaar tijd met:

  • de jodiBooks beauty-approved website™
    • Je eigen domeinnaam (inbegrepen)
    • Jouw teksten
    • Jouw afbeeldingen
    • Jouw kleur
  • de jodiBooks Website Service

Je eigen website

Je website is een visitekaartje voor je schoonheidssalon, praktijk of studio. Als je bij ons een website afneemt, dan zit daar je domeinnaam bij inbegrepen en de gratis inrichting van het standaard ontwerp.

Natuurlijk stellen we de kleur in die bij jouw huisstijl past. De contactgegevens en openingstijden worden goed ingesteld. We plaatsen jouw eigen logo, plaatjes en foto’s op de website. Je levert een tekst aan voor op de homepage en een tekst voor op de “Over mij” pagina.

homepage demosalon

Website op maat

Bij een website op maat kiezen we in overleg met jou een ander ontwerp en een andere indeling. Neem daarvoor contact met ons op.

We vragen je om twee voorbeelden aan ons aan te leveren van websites die je mooi vindt. Dat kan zijn van collega's of kijk voor inspiratie eens bij de lijst van Wordpress themes.

avatar Joep juichend

Heb je al een website?

Heb je al een eigen website? Dan kun je de jodiBooks plugins/widgets gebruiken. Zo hebben we de plugin/widget voor Online afspraken, Reviews, Prijslijst en Webshop. Deze kun je gewoon in jouw bestaande website gebruiken.

Instructies hoe je deze in je eigen website plaatst, vind je in je jodiBooks Instellingen en in onze handleiding. Neem gerust contact op voor ondersteuning.

product details

Voor beauty en wellness

Software voor schoonheidsspecialistes, schoonheidssalons, coaches, pedicures, kappers, ambulant kappers, masseurs
in Nederland () en België ()

Kim - BeautyPoint Kim

Door jodiBooks hou ik echt een stuk meer tijd over voor leuke dingen. Ik heb al meerdere programma's gebruikt maar jodiBooks springt er voor mij bovenuit. Het is super makkelijk in gebruik, overzichtelijk en ook nog eens voor een leuke prijs. Alles insturen naar de boekhouder gaat makkelijk en snel. Dit scheelt een hoop tijd voor de aangiftes. Ook de service is top. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en krijgt erg snel reactie. Ze denken met je mee en lossen het waar mogelijk op als je ergens tegenaan loopt. Voor mij niks anders meer dan jodiBooks.

KimBeautyPoint Kim

Geke - Moai Mei Geke

Ik ben heel blij met jodiBooks! Snelle communicatie en super service. De financiën module is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ideaal als afrekensysteem voor mij als zzp'er

GekeMoai Mei Geke

Morgan - Friendlyface

Bij jodiBooks weten Joep en Diana wie je bent. Wanneer je hulp nodig hebt, een suggestie of feedback wilt geven, zijn ze maar een Instagramberichtje van je verwijderd. Je voelt je er als klant gewaardeerd. Hun software groeit met je mee; liefst zo eenvoudig mogelijk in gebruik, maar zonder in te boeten aan service aan je klanten. Heel blij dat Joep en Diana op mijn pad zijn gekomen!

MorganFriendlyface


Snuffel rond in onze demo